Egy magyar cserediák blogja Amerikából
egy magyar cserediák blogja Amerikából

Hétvége - Weekend

2012.09.18. 03:46, Tamás

English version is available. Please click on "Bővebben>>" and scroll down! 

Az újságban!! (persze rosszul betűzve a nevem) - In the newspaper!! (name spelled wrong)

Mert itt ilyen autók is flangálnak

 

Ez a mienk

 

Meg ez is

 

Itt lakom

 

Hátulról

 

Az udvar egy része

 

 

 

 

 

Sziasztok! Nagyon jól telt a hétvégém, és sikerült megvalósítani a tervünket. Alexandriába mentünk mozizni (Nemo 3D), majd össze vissza jártunk mindent, végül megvacsoráztunk a kínaiban. Nagyon boldog voltam, hogy kimozdultunk ebből a városból. Szeretem meg minden, csak elég unalmas. Alig van pár üzlet, oszt Isten adjon jót. A város maga hihetetlenül szép, turistaként szerintem mindenki élvezné, de barátok nélkül olyan ez a hely, kb. mint egy zárda. Mivel itt van nekem Chiana, sosem unatkozom. Délutánig a suli meg a tanulás leköt, majd együtt lógunk. Az anyukája is nagyon kedves. Tegnap meghívtak vacsorára, ma pedig sütizni.

A suli is elég jól megy. Ma kikaptuk az angol esszét, ami A(!!) lett. Azért lepődtem meg ezen, mert azt hiszem, hogy csak 3-an kaptunk A-t. Bioszból is kikaptunk 2 házit, plusz egy tesztet, és azok is mind A-k. Szóval panaszra nincs okom még :) Holnapra volt valami házi, de azt annyira nem vágtam.. Sok jót nem várok ettől. De most mit csináljak? Mindent nem érthetek. A többi óra jól telt, de semmi említésre méltó dolog nem történt. 

Ma átmentem Lee-hez, egy nagyon kedves szomszédomhoz, hogy segítsen az angol tesztre felkészülni. Angol tanárként dolgozott, így hát bármilyen dologban tud segíteni, legyen az esszé, vagy más házi. Szuper, legalább egy fokkal kevesebb teher nehezedik rám. Mondta, hogy bármikor segít, és menjek nyugodtan. Talán a gyenge angolságomat is fejleszthetnénk beszélgetésekkel. 

Itt az ősz!! Reggel meg este annyira hideg van, hogy már simán elbírok viselni egy kabátot. Nem tudom otthon milyen az idő, de itt nap közben kb. 15 fok van. Jobb ha hozzászokom, mert itt elég kemény telek vannak. Éljen!

Na hát ennyi lenne ez a pár nap így sűrítve. Egyre stabilabbak a napjaim, vagyis kezd beállni egy rendszer. Olyansmi, mint otthon, csak amerikai kivitelben. 6-kor kelés, suli, tanulás, pihi, szórakozás. Élvezem!

 

Hey! I had a pretty good weekend. We went to Alex for a movie (Nemo 3D). After that we had fun in the stores, and had a great supper in the China Buffet. I was happy because this city is a bit boring. The environment is dope but without friends you're gonna die. I'm lucky that I have Chiana as a friend. There is some shops but that's it. But we always have fun no matter how boring is this city. Oh, and yesterday I got an invitation to supper and then today to cookies. Awesome!!

I'm super busy with school and homeworks. Well, maybe because I want to graduate here, but I don't want to waste my time with nothing. I'd rather study something.

Anyway the school is going well. My English essay is A!! I'm so happy because I guess only 3 people got A. I got two A's in biology for homeworks, and one A for the test. Well, not that bad from an exchange student. I did my homework today but I don't really understand this stuff.. So we will see. By the way, the other classes are fine. Helpful teachers and good people. That's all what I can say. Love this school so much.

Today I went to Lee (he's my neighbour) for help. He worked as an English teacher so he can help me anytime. Fine!! Maybe he can help me to improve my poor English by having conversations. 

The Fall is here. It's getting really cold in here. I was about to freeze today!! Unfortunately the Winters are so cold in Minnesota. I need to buy a real Winter coat and another boots. 

So this is my life right now. Waking up at 6 in the morning, school, study, nap and fun. Love it!

 

 

6 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.09.22. 15:06
Tamás
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Idézet
2012.09.22. 12:55
Csilla

Szia! Nemrég találtam rá a blogodra. Nagyon jó és érdekes cikkeket és képeket posztolsz. :D Sok sikert Amerikában :)

Ha nem baj bejelöltelek facebook-on :) 

Idézet
2012.09.19. 16:03
Kincső

Legnagyobb like annak a choppernek szól, persze csak utánnad! >:D<

Idézet
2012.09.18. 18:59
BUmbus:))

Szia, hogy vagy? MInden nap olvasom a blogodat nagyon elvezem. Ugyelj magadra es meg irjal jo sok ''cikket".

Idézet
2012.09.18. 16:40
émy

gyönyörű a naplementés képed *-*

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 


 

 

 

 


                                  Főoldal | Rólam | A blogról | Facebook | Google+ | Archívum | Kapcsolat

                                                           

 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?