Egy magyar cserediák blogja Amerikából
egy magyar cserediák blogja Amerikából

Kint a Gp főoldalán!!

2012.11.16. 23:44, Tamás

El sem hiszem.. Kint vagyunk a Gportál.hu főoldalán! Régebbi oldalaimmal sokat próbálkoztam, hogy kikerüljek, de sosem sikerült. Mondhatjuk, hogy most egy álmom vált valóra. Nagyon jó érzés a "legjobbak" közt lenni. Köszönöm szépen, G-Portál!

Zajlik az élet.. Sok mindenen túlmentem az utóbbi időben, de ezek inkább egy személyes blogra írandó dolgok. Nem kell megijedni, csak pár dologra rájöttem. Tudom, azt mondtam, hogy megpróbálom csak a pozitívumokat leírni, de most ezt szeretném megszegni.

2010-ben megnéztem egy videót Mihalik Enikővel kapcsolatban (magyar modell, nemzetközi karrierrel - gondolom sokan ismeritek) Mesélt az amerikai, pontosabban new york-i életéről. Akkor nem értettem, pontosabban nem hittem neki, de most már átérzem a dolgot. Akkor ezt mondta: "Egy kezemen meg tudom számolni, - vagy egy kezemen sem -, hogy hány igaz barátom van New York-ban."

Hiányoznak a körülöttem levő igaz barátok, akikkel mindent megoszthatok. Ők azok, akik inspirálnak, és támogatnak az égvilágon mindenben. 

Nem azt mondom, hogy nincsenek barátaim, igen is vannak, csak másmilyenek a megszokottnál. Nem tudom elmagyarázni miért, de itt a barátság valami mást jelent, mint nálunk. Úgy érzem, ez a legnagyobb csalódás számomra Amerikával kapcsolatban.

Itt az ember rengeteg kapcsolatot kialakíthat, rengeteg barátra tehet szert, de ezek általában nagyon limitált kapcsolatok. Nem azt mondom, hogy nem lehetsz boldog egy amerikai baráttal - igen is az lehetsz! Itt magán a köteléken van a hangsúly. Otthon ugye nyílvánvaló, hogy ki minősül barátnak, de itt a képlet kicsit másképp van. Ha valaki megkérdi, hogy ityeg a fityeg, máris barátok vagytok. Ilyen egyszerű! A kérdés, hogy ezzel beéred-e, vagy sem..

Bocsánat, hogy ez a bejegyzés leginkább a lelki-világomat érintette, de szerettem volna sorokba önteni ezeket az érzéseket. Ha nem szeretnétek ilyen jellegű, illetve stílusú bejegyzéseket olvasni a továbbiakban, kérlek jelezzétek. Angolra nem fordítom le, mert ez a történet most így kerek. Köszönöm Nektek, hogy olvastok, és mindig támogattok :)


4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.11.24. 06:17
Tamás
Köszi szépen, hogy mindig olvasod a blogom :) jó látni, hogy vannak visszatérő, kommentelő emberek!
Idézet
2012.11.23. 17:45
Yvett

De sok minden történt veled!:) Én is szívesen találkoztam volna Carlyékkal!!! Még mindig nagyon szeretem a blogod,állandó olvasod vagyok ;) xoxo

Idézet
2012.11.21. 19:53
Tamás
Lunes, Köszönöm szépen! Ami a hozzászólást illeti, a portál szolgáltatóm jelenleg nem engedélyezi a regisztráció nélküli hozzászólást a spammerek miatt :( de dolgoznak rajta!! Várlak vissza! :)
Idézet
2012.11.21. 18:49
Lunes

Csak hogy lásd, mennyire szeretem a blogod, hajlandó voltam regisztrálni ide. :D (bár megyjegyszem, szerintem ez nem túl fényes ötlet).
Szóval, a bejegyzésről... szerintem írj le ilyeneket is, ne csak a jót, a "tökéleteset". Engem érekel az is, hogy milyen érzés kinnt lenni, mi történik az emberrel "belülről" ilyenkor. Szóval több ilyet! :D És több bejegyzést. Alig várom a kövit. 

xx

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 


 

 

 

 


                                  Főoldal | Rólam | A blogról | Facebook | Google+ | Archívum | Kapcsolat

                                                           

 


A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!